Om Oss

Hvem er vi?

Med over ti års erfaring innen husbygg og snekkerarbeid, og med et internasjonalt nettverk for innkjøp av kvalitets materiale, er vi unike i Moldeområdet.

"Nachtigall" er den tyske betegnelse for fuglen "Luscinia megarhynchos" som på norsk kalles "nattergal". Peter Nachtigall, med røtter fra tyskland er firmaets grunnlegger og daglig leder. Han sier at han gjerne vil bruke fuglen i firmaets profil fordi at tjenestene som firmaet kan tilby også er like mangfoldige som fuglens sangkunnskap. Det benyttes også for å ha et enkelt og unikt gjenkjennelsestegn.

Etter utdannelsen som snekker og innen malerfaget, jobbet Peter for flere firmaer og til slutt startet han sin egen bedrift. Firmaet ble solgt da tok ham med seg sin familie til Norge, hvor han startet firmaet på nytt innen samme fag. Sertifikatene for ansvarsrett og våtrom fikk han med en gang og begynte å tilby tjenestene i Molde og området rundt. Snart ble det et helt lag rundt han og firmaet etablerte seg godt i det norske markedet.

Våre kunder om oss

1
'...alltid hyggelige å jobbe med!'

De gjorde en god jobb, jeg er veldig fornøyd! Dessuten er firmaet alltid hyggelig å jobbe med!

2
'Resultatet ble bedre enn jeg hadde forventet.'

Vi utvidet balkong og veranda mot hagen. Peter kom med mange gode innspill og ideer. Resultatet ble bedre enn jeg hadde forventet. Gjennomføringa var mer enn profesjonell og alt gikk etter planen.

3
'Service og kvalitet helt på topp!'

Alt fra skifting av bordkledning, maling, betongarbeid, gulvveksling, utvidninger, balkonger, garasjer og alt av interiør leverer vi i høy kvalitet.

Våre medarbeidere