TJENESTER

3 ting vi kan: Husbygg, Våtrom og Kjøkken.

Når et hus skal bygges, så er det mange ting som må avgjøres, planlegges og tenkes på.

De fleste som vil bygge bolighus har aldri gjort det før. Derimot har vi daglig erfaring med husbygg og elsker å gi råd, planlegge sammen med kunden og ikke minst gjennomføre. Vi har kontakter innen bransjen og kjenner til forskjellige byggetyper, som for eksempel betongbygg, bygg i tømmerstil og montering av ferdighus. Skal det ikke bygges helt nytt men rehabiliteres eller pusses opp, er også slike små eller store jobber velkomne. Alt fra skifting av bordkledning, maling, betongarbeid, gulvveksling, utvidninger, balkonger, garasjer og alt av interiør leverer vi i høy kvalitet.

Vårt andre ekspertfag er våtrom. Med over 10 år praksiserfaring og mange baderom prosjekter i porteføljet kan vi snakke om ekte ekspertise. Som godkjent våtromsbedrift har vi forpliktet oss å overholde byggebransjens våtromsnorm og å holde oss opdatert i denne. Vi satser på å levere arbeid med lang levetid og vannskadesikre våtrom. Skal det bygges nytt baderom eller skal det rehabiliteres? Med et godt netverk av leverandører, er vi altid klare for å finne den beste løsning for kundens behov. Vi klarer de meste utfordringene innen våtrom, om det skal flises helt på nytt eller om det skal bli ny dusj eller badekar. Det er bare å ta kontakt.

Noe vi legger mye lidenskap i er å bygge kjøkken med denne ekstra tiltrekkende sjarm. Kjøkken er ikke bare stedet som maten skal lages i, men i vår moderne verden har matlaging hjemme blitt til noe mer. Det trenges god planlegging og de riktige håndgrep for å skape et kjøkken som blir husets mest populære sted å være. I samarbeid med leverandører ifra hele europa gir vi vårt ytterste for å skaffe de beste materialene for greie priser. Har du lyst til å lage noe nytt i huset ditt? Ta gjerne en telefon til oss for en uforpliktende prat.

Våre tjenester

1
Husbygg

Plass til alt og alle. Vi klarer både store og små prosjekter - alt innen husbygg og rehabilitering. Se et utvalg av prosjekter her.

2
Våtrom

Med over 10 år praksiserfaring og mange baderom prosjekter i porteføljet kan vi snakke om ekte ekspertise. Som godkjent våtromsbedrift har vi forpliktet oss å overholde byggebransjens våtromsnorm og å holde oss opdatert i denne.

3
Kjøkken

Hjemmelaget er best. Har du lyst til å lage noe nytt i huset ditt? Begynn med kjøkkenet eller med en telefon til oss!